De gode historier

Det er meget inspirerende at få beskrevet livet på skolerne, oplevet af dem, det hele drejer sig om - eleverne. Vi er så heldige, at vi har unge mennesker, der med en stærk journalistisk åre hver uge forsyner os med gode historier fra det virkelige liv. Læs i dette skoleår Siljes og Adams fine artikler, som ligger herunder.

Adam
Adam
Silje
Silje

Ungejournalisten  Silje Sand Dalengaard og Adam Heidemann Iskov har i 2019- 2020  beskrevet gode historier, hentet fra skolernes praksis. 

Det er pga. corona ikke muligt i dette skoleår at besøge skolerne elev-elev, så nye ungejournalister vælges først til skoleåret 2021-2022. Men har du en historie eller oplevelse fra din skole, der fortjener at blive delt med alle skoler, kontakt da Charlotte Agerby Schultz på chasc@vejle.dk

Skole til skole:

På anden vis melder skolerne tilbage om spændende projekter, de gennemfører i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, og som vil kunne inspirere ved sit eksempel. Også disse gode historier deles her.

 

Send korte beskrivelser af spændende samarbejder, gerne med video- og billeddokumentation til Erik Grønfeldt på ergro@vejle.dk

Ødsted besøger Ågård Plejehjem