Inno­vation og entre­prenør­skab

Lærere og pædagoger skal tilrettelægge forløb med teknologi, der giver børn og unge mulighed for at lære at tænke kritisk, kreativt og selvstændigt.

I en kompleks verden med stadig mere it er det vigtigt, at børn og unge øver sig i at navigere i et hastigt forandrende landskab. De skal kunne se nye og andre muligheder. Innovation og entreprenørskab er for alvor kommet på dagsordenen. Mange jobfunktioner skal retænkes og vi vil i fremtiden se nye jobtyper. Det er jobtyper, der kræver det 21. århundredes kompetencer.

Lærere og pædagoger skal tilrettelægge forløb med teknologi, der giver børn og unge mulighed for at lære at tænke kritisk, kreativt og selvstændigt.

Læs mere på http://www.innovisning.dk/, hvor der arbejdes aktivt innovation, entreprenørskab og kreativitet.

Få inspiration til at arbejde med kreativitet, innovation og entreprenørskab i samspil af teknologi.

Find ude til højre en liste over projekter for børn (0 - 18) i Vejle Kommune.

Kirkebakkeskolen
  • Nyttige hjemmesider med aktiviteter

Innovisning.dk

På denne inspirationsblog kan du læse om praksistiltag og måder at træne innovationskompetence på.

It i den innovative skole - nye kompetencer, nye organiseringsformer i det 21. århundrede

Fem didaktiske forløb er sat sammen med det formål at bidrage til udvikling af innovativ undervisning ved hjælp af it. Projektet har samtidigt også en målsætning om at frigive mere tid til undervisningen.

Innovation i undervisningen

Læs her mere om, hvordan innovation defineres, og hvordan innovation fungerer i undervisningen i praksis?

Innovation i praksis

Find inspiration til forskellige arbejdsprocesser, som særligt i udskolingen kan understøtte innovation og entreprenørskab i tværfagligt samarbejde, projektforløb, understøttende undervisning mv.

Undervisningsmodel i innovation og entreprenørskab

Denne procesguide, i pixiudgave, er udarbejdet af Insero til at understøtte undervisning i innovation og entreprenørskab, og guiden tager udgangspunkt i en 5-trins model.

• Kontaktperson

Konsulent, Uddannelse & Læring, Charlotte Agerby Schultz