Film og medier

I valgfaget indgår skoler i et samarbejdet med Campus Vejle og en/flere virksomheder.

Valgfaget Film og Medier skal understøtte udviklingen af mediekompetence hos eleverne og lære dem at arbejde procesbaseret fra idé til produkt. Elever lærer at kommunikere med og gennem medier i egne og fælles produktioner. I valgfaget indgår skoler i et samarbejdet med Campus Vejle og en/flere virksomheder.

Opgaven, der stilles af virksomheden, udspringer af et reelt behov. Eleverne kommunikerer og modtager undervejs i processen feedback fra såvel virksomhed samt Campus Vejles elever, som indgår som læringsmakkere i forløbet.

Valgfaget udbydes med følgende formål:

• At fremme elevens viden om medieproduktion på Campus Vejle, så eleverne via den tilgang øger deres kendskab til HHX
  • At valgholdseleverne får mulighed at arbejde sammen med elever fra Campus Vejle
  • At valgholdseleverne får mulighed for at samarbejde med en virksomhed omkring en reel opgave
  • At arbejde med udviklingen af den “Åbne Skole” jvf. folkeskolereformen.

Følgende film er produceret af elever fra Vejle Midtbyskole, og opgaven stillet af Visit Vejle, Omdrejningspunktet for filmens handling er: "Vejle set med ungdommens øjne".

Ung turist i Vejle
  • Kontaktperson