Bad­min­ton i sko­len

Et læringsforløb fra DGI Badminton

Nu er det slut med at lave det samme i idrætstimerne. Få en badmintoninstruktør på besøg og oplev den fedeste idrætstime.

Vil du prøve en anderledes idrætstime med fjer og ketsjer? Så kommer vi gerne forbi.

DGI Badminton har stor succes med at sende dygtige badmintoninstruktører ud og træne med skoleklasser landet over - og de er også klar til at vise jer, hvordan I får endnu mere og sjovere badmintontid i skolen.

Ofte vil det være instruktører fra den lokale badmintonklub, som kigger forbi. Prisen for et besøg starter fra 1.000 kroner, men afhænger af længde og antal deltagere.

En badminton-idrætstime kan bestå af:
Kl. 08.30 - 08.45: Opvarmningsleg med badminton i fokus
Kl. 08.45 - 09.00: Leg med ketsjer og bold, jonglering, forhindringsbane, stafet mm.
Kl. 09.00 - 09.30: Forskellige badmintonøvelser og -lege
Kl. 09.30 - 10.00: Forskellige småspil og kampe
Kontakt din nærmeste landsdel eller badmintonkonsulent Lars Folmer Jensen, hvis du og din klasse vil have besøg af en DGI-instruktør.

Ud over masser af fedt badmintonspil til dig som elev, sørger instruktøren også for, at din lærer bliver klædt på til altid at kunne give jer de bedste badminton-idrætstimer fremover.