Digital adfærd

- et læringstilbud fra VejleBibliotekerne

Digital adfærd

Indhold: En dialogbaseret snak om vores digitale adfærd, som krydres med eksempler og gode råd - og måske et par små, sjove opgaver.
I en digital medieret hverdag er det vigtigt for børn at vide, hvordan de opfører sig mest hensigtsmæssigt i det digitale rum. Vi vil i fællesskab snakke om digitale vaner og uvaner, og hvordan vi sikrer et trygt digitalt rum, hvor den sunde, kritiske sans også får lov at spille med. Tilbuddet vil som udgangspunkt være baseret på dialog og eksempler, hvor emnerne bl.a. kan være digital mobning, billeddeling og adgangskoder samt en generel diskussion om, hvordan vi opfører os ordentligt på nettet. Tilbuddets endelige udformning tilrettelægges i samarbejde med faglæreren, så vi sammen sikrer os det rigtige niveau og aktualitet i forhold til den enkelte klasse. Tilbuddet er målrettet en tværfaglig undervisning med fokus på digital dannelse.

Tidspunkt: Kan bookes i perioden september - marts.

Varighed: 45-90 min.

Sted: Børkop, Egtved, Give, Jelling eller Vejle Bibliotek. Kan også foregå på skolen.

Praktisk info: Tilbydes ikke på tværs af årgange.

Booking: Senest 14 dage før til Dennis Böttcher: denbo@vejlebib.dk