Hjælp til pro­jekt­opgaven

Et læringsforløb fra VejleBibliotekerne

Projektopgaven

Eleverne introduceres til relevante kilder

Klassetrin: 8.-9. klasse (én eller flere klasser)

Indhold: Eleverne introduceres til relevante kilder i forhold til deres aktuelle opgave eller projekt - vi ser på både fysiske og digitale materialer. Det kan fx være i et danskfagligt forløb eller projektopgaver i de ældste klasser. Hvad? - Hvor? - Hvordan?: Vi introducerer eleverne til søgestrategier, bibliotekets hjemmeside, databaser og egnede websteder. Vi har fokus på, at alle elever arbejder med at kvalificere deres projekt/opgave i praksis. Brætspillet PROJEKT kan inddrages i forløbet (max én klasse).

Tidspunkt: Hele året.

Varighed: 2 x 45 minutter.

Sted: Vejle Bibliotek eller på skolen

Praktisk info: Afholdes typisk i forbindelse med (projekt)opgaveskrivning, men kan afholdes på alle tidspunkter.

Booking: Senest 3 uger før til Kalle Nielsen: kalln@vejlebib.dk

MinUddannelse: Kan afvikles uden en biblioteksansat. Log ind på MinUddannelse (link: bit.ly/2vwUjCD)