Idræts­for­løb for spe­cial­sko­ler

- et læringsforløb målrettet elever med særlige behov - instruktør Tom Møller, Kolding. Forløbet kan tilpasset alle andre elevgrupper.

Idrætsforløb med Tom Møller
Balance, motorik, styrke og koordination

Med udgangspunkt i forskellige stilarter inden for kampsport samt parkour og gymnastik tilbydes et træningsforløb, der har fokus på motorik, selvværd og glæden ved at udtrykke sig fysisk.

Målgruppe: Elever med særlige behov - diagnosen er ikke afgørende. Kan tilpasses alle aldersgrupper.

Indhold: Sjove discipliner, der styrker kropslige færdigheder som balance, motorik, styrke og koordination. Vedvarende succesoplevelser vil brede sig som ringe i vandet.

Omfang: 5 lektioner i udgangspunktet (aftales). Hver lektion er ca 60-75 minutters effektiv træning, alt efter elevernes koncentrationsevne, svarende til en dobbelt skolelektion.

Pris: Aftales individuelt efter forløbets længde og omfang. Instruktøren medbringer  6x6 m brydemåtte. Så redskaber og udstyr er ikke en forudsætning.                                                                 Der tilbydes en gratis prøvelektion.

Kontakt: Instruktør Tom Møller     mobil 2395 2248      mail tom@teamjiyo.com

Læs en dybere beskrivelse og anbefalinger fra specialskoler og skoler, der har erfaring med forløbet her: