Kunstprojekt i Spinderihallerne

Tapekunst
Kunstinstallation

Skoleforløb:

Skoleforløbet varer i alt 60 minutter og foregår på følgende måde:
1) Introduktion til Numen/For Uses installation. Vi taler om materialer, rumlighed og hvad det vil sige at opleve kunst med kroppen (10 minutter).
2) Opdeling i hold. Første hold går i gang med den praktiske øvelse, mens det andet hold får mulighed for at opleve kunstværket. Efter 20 minutter bytter vi (2 x 20 = 40 minutter).
3) Opsamling og farvel (10 minutter).

Praktisk info:

Elevernes bidrag vil komme til at indgå i en stor installation i det offentlige rum, som indvies i forbindelse med åbningen af Kunsthal 6100 d. 21. september 2019.

Numen/For Uses installationer er ikke en legeplads. Der er derfor regler for, hvordan eleverne færdes i kunstværket. Det drejer sig især om sikkerhedsmæssige hensyn! Det vil selvfølgelig blive forklaret ved besøget, men det forventes, at lærerne inden besøget har talt med eleverne om præmissen for at opleve værket.

Af samme årsag, skal en klasse på 20-30 elever have minimum to lærer med i forbindelse med besøget. Der udsendes yderligere info til lærerne, når forløbet er booket.

Booking:
De første 4 klasser kan booke et gratis skoleforløb i Spinderihallerne på følgende tidspunkter:

Mandag d. 26. august: 9-10
Mandag d. 26. august: 10.30-11.30
Tirsdag d. 27. august: 9-10
Tirsdag d. 27. august: 10.30-11.30

Tilmelding:

Tilmelding til Birgit Jørgensen på bjorg@vejle.dk senest 10. juni 2019.

Numen for use
Kunstinstallation