Levende statuer i guld, sølv og bronze

Samarbejdsprojekt med Rødkilde Gymnasium

Levende statue

INDHOLD
Eleverne introduceres til, hvad en Levende statue er, hvor man ser dem, og hvilke kvalifikationer det kræver. Derefter skal eleverne selv skabe Levende statuer.
Statuerne skabes gennem en række drama øvelser, hvor eleverne tilegner sig de kvalifikationer, det krævet at være levende statue. Øvelserne har fokus på ekspressivt kropsudtryk, mimik, blikretning, brug af rekvisit til forskellige udtryk, frys-positioner i ekspressive udtryk i “bevægelse” og slowmotion, som bruges når statuerne bevæger sig fra en position til en anden. Efterfølgende arbejder eleverne i grupper af 2-4 personer, som sammen laver statuer.
Når statuerne er færdige øves de i fællesskab, så der laves en fælles performance af levende statuer.
I den lange version får eleverne mulighed for at klæde sig ud i guld, sølv og bronze kostumer samt sminke sig i den valgte farve.

PRODUKT
Performance på Rødkilde Gymnasium som filmes og uploades slutteligt
til youtube.
Den lange version udvides evt. med performance på Nørretorv, Vejle

VARIGHED
- Kort version: Kl. 8.00 - 13.00 - Lang version: Kl. 8.00 - 16.00

KONTAKT: Sekretær Lehna Holm på LH@roedkilde-gym.dk. Så formidler Lehna kontakten.