Naturvejledere i Børn & Unge

Naturvejleder
Naturvejleder Helle Thuesen Westergaard
Naturvejleder Iben Lindegaard Pedersen

Børne- & Ungeforvaltningens naturvejleder Helle Thuesen Westergaard kan benyttes af kommunale skoler og institutioner efter forudgående aftale.

Private skoler og institutioner henvises til Økolariets naturvejledning, som ligeledes kan benyttes af kommunens skoler og institutioner.

Naturvejleder Helle Thuesen Westergaard er i øjeblikket på orlov og naturvejledningen varetages derfor af naturvejleder Iben Lindegaard Pedersen.

Find Ibens mange forslag til undervisningsforløb under fagene natur / teknologi, naturfag eller udeliv.

Her får du forslag til forløb, som egner sig godt til forår og sommer, som naturvej-lederen kan hjælpe jer med at afvikle. Alle forløb tilpasses den enkelte klasses ønsker og behov. Du er også altid velkommen til selv at foreslå emner, som I gerne vil arbejde med.
Du kan også selv foreslå emner, som I gerne vil arbejde med.

Naturvejleder Iben Lindegaard Pedersen
Børne- og Ungeforvaltningen