Naturvejledere i Børn & Unge

- et læringstilbud fra Børn & Unge

Naturvejleder
Naturvejleder Helle Thuesen Westergaard

Børne- & Ungeforvaltningens naturvejleder Helle Thuesen Westergaard kan benyttes af kommunale skoler og institutioner efter forudgående aftale.

Helle træffes på tlf. 51 25 46 58, eller på mail hethu@vejle.dk

Private skoler og institutioner henvises til Økolariets naturvejledning, som ligeledes kan benyttes af kommunens skoler og institutioner.

Find Helles  mange forslag til undervisningsforløb under fagene natur / teknologi, naturfag eller udeliv.

Her får du forslag til forløb, som egner sig godt til forår og sommer, som naturvejlederen kan hjælpe jer med at afvikle. Alle forløb tilpasses den enkelte klasses ønsker og behov. Du er også altid velkommen til selv at foreslå emner, som I gerne vil arbejde med. Du kan også selv foreslå emner, som I gerne vil arbejde med.

Hyben