På Vejle Fjord med båd

Samarbejdsprojekt med Rødkilde Gymnasium

Vejle Fjord

INDHOLD
Med vores Maringruppe elever som guider, og med Peter Dahm eller Maria Dahm som bådfører, sejler vi ud og kigger på fjorden.

Eleverne fortæller om det liv man kan finde i fjorden, om nogle af de udfordringer der er for det marine liv i fjorden, og om det forskningssamarbejde eleverne er involverede i med Syddansk Universitet.

Der kan være 2-3 stop undervejs på turen, hvor 1 Maringruppe elev hopper i vandet og samler noget op, der kan undersøges af eleverne i båden. Vi kan have 9 elever med af gangen, alle skal have redningsvest på. Turen varer ca. 30 min. Imens undersøger de 9 andre elever sammen med en Marinelev, hvor mange marine arter, der kan findes på og omkring Kajakøen.

VARIGHED: 2,5 time

KONTAKT: Sekretær Lehna Holm på LH@roedkilde-gym.dk. Så formidler Lehna kontakten.