Pole Fit­ness

Et læringtilbud fra Pole Fitness

Pole Fitness
Pole Fitness

Varighed:

Projekt på 16 timer - 2 timer pr. uge. Programmet sættes op sammen med skolen.

Indholdet kan sammensættes meget forskelligt ud fra ønsker og behov. Den røde tråd ved alle holdene er, at man får bevæget sig, og får motion og træning næsten uden at opdage det, da man har det rigtig sjovt. Man mærker det dog dagen efter...

Titel

Pole Fitness - motion med fordomme

Målgruppe

Udskoling

Fag og fagområder:

Idræt/Motion/Bevægelse Samfund og erhverv

Indhold og aktiviteter

Projektet består af 16 timer, fordelt med 2 timer pr uge i 8 uger. Der vil være forskellige hold at vælge imellem, så eleverne kan prøve forskellige måder at bevæge sig på. Eleverne lærer undervejs om fordomme og hvor forkerte, sådanne fordomme kan være. Der kan vælges mellem:

- Pole 

- Smidighed / Yoga

- AcroYoga

- Zumba

De timer, der kan vælges imellem er beskrevet herunder, vi sætter gerne timerne op sammen med skolen, så I får så meget ud af forløbet som muligt.

- Pole dance, hvor man laver spins og sætter tingene samme til små serier. Dette er nok primært en time for piger.

- Pole Spin er en time, hvor polen bliver sat på spin, så den kan dreje rundt. Der er ikke dans og det kræver en anden teknik og styrke. Dette er en time for alle

- Pole Klatre er en time, hvor man kommer op i polen og laver forskellige ting. Der er utrolig mange ting, man kan lave i polen, lige fra det mest simple, til de vilde tricks man ser på tv og YouTube. Dette er en time for alle, men nok den time, hvor drengene vil få mest udfordring til musklerne.

- AcroYoga er tillid, styrke, balance, smidighed og en masse latter. Dette er et hold, hvor man kommer hinanden ved, da man løfter og balancerer hinanden. 

- Smidighed, er en time hvor man får strukket mange muskler igennem og får chancen for at blive mere smidig. (Fun fact: Når musklerne bliver smidigere, bliver blodårerne også smidigere, hvilket kan være med til at forhindre blodpropper og åreforkalkning). Yoga er smidighed, styrke, balance, kombineret med vejrtrækning.

- Zumba, er en time, hvor pulsen kommer op, og man får bevæget hele kroppen i varieret tempo. Alle kan være med.

Den røde tråd ved alle holdene er, at man får bevæget sig og får motion og træning næsten uden at opdage det, da man har det rigtig sjovt. Man mærker det dog dagen efter...

Tanken er, at vi sammen med skolen sætter det program op, som passer til lige præcis jer.

Hvad kan eleverne lære: 

Eleverne kan lære om bevægelse og balance. Plus, de kan lære en masse om fordomme. Da der er en hel del af disse, når det kommer til Pole Fitness, som bliver skudt i sænk, når man prøver det.

Lærerens rolle:

At sætte et forløb med de timer vi tilbyder op, sammen med os, så eleverne får mest muligt ud af forløbet.
Læreren forventes at deltage på holdet i den udstrækning han/hun kan holde til det.

Økonomi:

16 timer fordelt over 8 uger. Eventuelt fordelt over 2 x 1 time om ugen. Kan aftales individuelt.

Organisation:

Pole Fitness Vejle

Kontakt:

Lia Damén    mobil 40753349   mail   info@polefitnessvejle.dk

Link til detaljeret beskrivelse: http://polefitnessvejle.dk