Prøv kræfter med Para­sporten

Et læringstilbud fra Parasport Vejle

Kørestolstennis

Parasportsrådet i Vejle tilbyder i samarbejde med Parasport Danmark nu et undervisningstilbud, hvor elever kan prøve kræfter med parasporten.

Formål:

- at gøre parasporten mere synlig og give den enkelte elev et større kendskab til parasporten.

Indhold og aktiviteter:

Deltagerne vil i fællesskab med klassekammerater opleve aktiviteter og sportsgrene, som de ikke tidligere har prøvet. Og allervigtigst – de vil opleve, hvordan idræt for mennesker med funktionsnedsættelse kan være lige så sjovt og udfordrende som al anden idræt.
Parasport Danmarks undervisere tilpasser et grundforløb til elevernes niveau, og stedets faciliteter og medbringer på dagen en trailer fyldt med idrætsrekvisitter til fx. kørestolsidræt og goalball.

Først til mølle:
Parasportsrådet i Vejle udbyder dette tilbud til 10 skoler i hele Vejle Kommune. Undervisningsforløbet har en varighed af max fire timer, med op til max 25 elever. Tilbuddet er kun gældende for hele 2017.

Kontaktperson:

Konsulent i Parasport Danmark (Vedelsgade 25, 4. 7100 Vejle) :

Alex Skærlund    51 59 72 75      Mail: ale@parasport.dk