Sko­le DM i skyd­ning

En række skytteforeninger under DGI- Sydøstjylland inviterer til at deltage i et årligt stævne for 5.klassetrin

Skoleskydning

Skole DM i skydning DGI  v/Berit Andersen

PROJEKTETS TITEL: Skole DM i skydning

MÅLGRUPPE: Mellemtrin klassetrin: 5.kl

FAG OG FAGOMRÅDER: Idræt, historie og matematik

INDHOLD OG AKTIVITETER: Skole DM i skydning er en årlig turnering for 5. klassetrin, hvor hvert hold af 4 skytter landet over dyster om at blive Danmarks bedste skoleskyttehold. Hele klassen kan deltage, da der kan stilles flere hold fra samme klasse. Eleverne skal på skydebanen hos en lokal skytteforening skyde med salonriffel på 15m. Inden skydningen bliver eleverne sat grundigt ind i sikkerhed, betjening af våben, samt teknikken omkring skydning. Eleverne kommer på skydebane 1-3 gange, og de bedste hold går måske videre til landsdelsfinalen, og derefter til landsfinalen.

Lokalt findes der følgende skytteforeninger. (Kontakten etableres igennem kontaktpersonen Berit Andersen, der vil anvise den mest hensigtsmæssige skytteforening for den konkrete skole.)

Ammitsbøl SG&I - DFB Vejle - Gadbjerg Skytteforening - Grønbjerg-Langelund Skytteforening - Jelling fS - Ullerup Skytteforening (Give) - Vejle Skytteforening.

HVAD KAN ELEVERNE LÆRE: Eleverne vil lære at fokusere på deres koncentration, og vil samtidig få øjnene op for en anderledes idræt

ØKONOMI: Gratis evt. transport til skydebanen afholdes af skolen.

ORGANISATION: DGI Sydøstjylland

ANDRE BEMÆRKNINGER: Turneringen afholdes i perioden september til november

Link til detaljeret beskrivelse: https://www.dgi.dk/skoledmskydning

KONTAKT: Kontaktperson: Lene Sandager Mobil 21 29 95 88 mail: lene.sandager@dgi.dk