Smart Parat Start

Et skoletilbud fra VejleBibliotekerne

SmartParatSvar

Indhold:

Bliv Danmarks klogeste 6. klasse. Vejle Bibliotek er igen i år vært ved de lokale og regionale runder i denne landsdækkende videnskonkurrence,
hvor klasserne stiller et hold på fem, der skal dyste i paratviden inden for mange fagområder - bl.a. børnelitteratur. Den gode læser inden for alle områder bliver en sikker vinder.

Tidspunkt: Lokal runde: 4.december 2019. Vinderen herfra kvalificerer sig til regional runde.

Regional runde: 15.januar 2020. Vinderen herfra kvalificerer sig til finalen.

Landsfinale i Odense: 5.februar 2020

Varighed: Fra 1-5 timer, afhængigt af, hvor godt holdet klarer sig.

Tilmelding: Inden 1.oktober til Kate Langgaard Bech på klb@vejlebib.dk

Hvad kan eleverne lære: Ideen med quizzen er, at ”Den gode læser” sættes i spil som en rollemodel, der har slået ørerne ud for den videns- og oplevelsesrigdom, der er i bøgernes verden. Deltagerne skal være attraktive rollemodeller for deres jævnaldrende. Det er sejt at læse, at vide noget, at være ”smart” på øverste etage! At stå på scenen og samarbejde på holdet.

Andre bemærkninger: Læs mere på www.smartparatsvar.dk.

Max 12 klasser kan deltage. Hver klasse kan kun deltage med et hold på 5 deltagere.