Spansk for folke­skole­ele­ver

Samarbejdsprojekt med Rødkilde Gymnasium

Farverige Barcelona

INDHOLD
Spansk er verdens tredje største sprog og vælges af mange elever i gymnasiet. Rødkilde tilbyder en mulighed for at blive klogere på, hvad et valg af spansk indebærer.

Oversigt over miniforløb:

• Via en introduktion til spansk kan eleverne få en fornemmelse af sproget og opleve, at mange gloser på spansk er genkendelige - især når man tager sit engelske til hjælp. Eleverne vil lære at kunne præsentere sig selv på spansk.
  • Sprogindlæring betyder også indblik i et lands kultur og samfund. Fodbold er en vigtig del af den spanske identitet – og ofte er der meget andet på spil end fodbold, når de store klubber stiller op til kamp. Fodboldtemaet vil belyse dette.
  • Da ikke alle synes, at fodbold er spændende, tilbyder vi et alternativ i form af en virtuel smuttur til Barcelona. Her vil fokus være på den anderledes levevis end den danske. Her leves livet i høj grad i det offentlige rum – at se og blive set er i høj grad en del af den spanske kultur.

VARIGHED
2-4 lektioner

KONTAKT: Sekretær Lehna Holm på LH@roedkilde-gym.dk. Så formidler Lehna kontakten.