Vandrestave og evt. vandretur

- et læringstilbud fra naturvejlederen

Vandretur

Fra maj:

Vi øver os i at bruge dolke og save, og fordyber os i arbejdet med, at lave en personlig vandrestav. Måske hygger vi os med, at snitte rundt om bålet og laver måske samtidig en kop te. Lege, hvor vi bevæger os kan også indgå. Forløbet kræver at skolen stiller med to voksne til en klasse.
Vandrestavene skal testes på en vandretur (en anden dag end stavene laves) og hvis I ønsker det kan naturvejlederen deltage. Vi finder i fællesskab en rute og går på opdagelsestur. En gåtur er en god måde, at få snakket med hinanden. Undervejs stopper vi ved ting vi falder over – det kunne være planter vi må
smage på, historier om blomster eller træer mv. Vi kan også indlægge lege på turen. Der skal også spises madpakker og holdes frikvarter.

Naturvejleder Iben Lindegaard Pedersen
Børne- og Ungeforvaltningen