Ny naturvejleder

Helle Thuesen tiltræder pr 1.08.2019 som naturvejleder i Uddannelse & Læring

Anbefal denne side:

D. 1. august starter Helle Thuesen i stillingen som naturvejleder til Dagtilbud og Uddannelse & Læring. En kort hilsen fra Helle:

Jeg er uddannet biolog og formidler og har arbejdet som naturvejleder i Naturstyrelsen Trekantsområdet i syv år. Her har jeg formidlet et væld af biologiske emner fra søens minimonstre til skovens økologi. Min formidling lægger op til en legende, undrende og sansende tilgang, som understøtter den naturfaglige dannelse.
Jeg er 37 år og bor i Hinnerup ved Aarhus, men jeg kender Vejle og omegn rigtigt godt, da jeg har boet i byen gennem en årrække og har formidlet på mange smukke og spændende lokaliteter.
Jeg glæder mig meget til at begynde i Vejle Kommune og til det tætte samarbejde med skoler og dagtilbud.

Da august og september er nogle af de rigtig spændende måneder at være ude i, vil vi gerne åbne for booking af forløb allerede nu. Det sker til Line Kastorp Kok på linkk@vejle.dk til og med 1. august.

Vi vil forsøge at imødekomme alle ønsker, men håber på forståelse for, at der ikke er helt tjek på grej, udstyr, lokaliteter og lignende de første måneder.

Ved booking skal I opgive klassetrin, emne, lokalitet og tidsrum for forløbet. Der kan tidligst bookes fra kl. 9 om morgenen af hensyn til pakning og transport.

Når I booker, er det vigtigt, at I har ejerforholdene på plads, hvis arealet ikke er skolens eller kommunens. Skolen/institutionen skal selv have tilladelse til at bruge arealet fra ejeren.

Line Kastorp Kok
Naturfaglig konsulent, Pædagogik & læring