Grej­ban­ker

En oversigt over grejbanker, der kan støtte skolernes egne materialebeholdninger.

Booking af mountainbikes

Sundhedsafdelingen har 3o MTB (voksen modeller) som kan bookes hos Peter Vestergaard på pvest@vejle.dk . Turene udgår fra lageret i Sjællandsgade, med eller uden deltagelse af Sundhedsafdelingen, efter forudgående aftale. 

Cyklerne leveres ikke ud til skolerne.

Matematikkasse

Denne kasse kan primært inddrages i arbejdet med stofområdet “Geometri og måling”.I kassen findes bl.a. forskellige måleredskaber, som kan understøtte den praktisk - og undersøgende tilgang til stofområdet. I kassen findes også tre forskellige bøger, som kan bruges til inspiration til planlægning af undervisningsforløb, hvor kassens materialer inddrages. I Min Uddannelse er der udarbejdet et forløb, som er målrettet indholdet i kassen. Forløbet henvender sig til elever i udskolingen. Forløbet findes under “Fremhævede forløb” med titlen “Trigonometri - Udskolingen”. Kassen er målrettet udskolingen, men kan dog også sagtens anvendes i undervisningen på mellemtrinnet

Bevægelse i undervisningen

Kommunal Fællessamling har forskellige konkrete materialer til udlån, som kan bringe bevægelse ind i din undervisning 

Nu kan du booke skovhytter, shelters, skove, parker og strande på https://udeliv.vejle.dk


Vejle Kommune har samlet de mange frilufts- og udelivsfaciliteter, der stilles til rådighed på udeliv.vejle.dk. Her kan du bl.a. andet se sheltere, skove, parker og strande, som kan lånes til arrangementer. Skal du bruge et toilet eller en p-plads ude i det grønne, kan du også se, om der er faciliteter i nærheden af dig. Du kan booke den skovhytte, du skal på tur til. På den måde kan du sikre dig, at hytten ikke er optaget, når I når frem.
Kender du ikke skovhytterne?
Så kan du se billeder og læse beskrivelser af de 4 skovhytter, som Vejle Kommune stiller til rådighed i de bynære skove, på bookingsiden.
Vigtig information om nøgler
Nøgler til skovhytterne kan hentes på Kirketorvet 22. Vi gerne høre fra dem, der ønsker at have en nøgle fast. Hver institution, skole eller forening bedes derfor anmode om nøgler i Teknik & Miljø. Der vil fortsat være mulighed for at låne nøgler ved Teknik og Miljø, hvis I ikke har brug for at have en nøgle liggende fast.