Værk­tøjs­kas­sen

Værktøjskassen er udviklet af Uddannelse og Læring med støtte fra Arbejdsmarkedsforum, Vejle Kommune. Værktøjskassen sætter fokus på byggeri og industri fra forskellige faglige vinker i undervisningen. Materialerne er valgt ud fra en kombination af teori og praksis. Flere af materialerne kan bruges tværfagligt. Materialerne opfordrer eleverne til at afprøve nye ting og udvikle nye færdigheder. Værktøjskassen fungerer som en overbygning på det eksisterende ”Byg et hus”-forløb, der afsluttes i 6.klasse. Alle skoler i kommunen har fået en Værktøjskasse.

Materialer Mappen har en materialedel
Opdeling i klassetrin Materialerne er opdelt i klassetrin
Ideer Mappen har en ide-del
Introduktion, inspiration og samarbejde Her vises fanebladene introduktion, inspiration og samarbejde

Kassen indeholder et idé- og materialekatalog. Her findes et udvalg af mere end 40 forskellige undervisningsmaterialer inden for folkeskolens fag. Alle materialerne er gratis og til fri afbenyttelse.

I kassen er der også tre samlemapper som I selv kan bygge videre på. Her kan den enkelte skole selv samle yderligere materialer om byggeri, industri og samarbejde.